Friday, January 14, 2011

Cabaran Debat : KP Umno Larut Patut Letak Jawatan & Gi Motong...

Perdebatan adalah penyubur demokrasi. Bercakap di belakang-belakang kunun nya hero itu adalah politik zaman kuno. Rakyat pada masa kini sudah berfikiran terbuka, mereka mampu menilai dengan akal yang waras. Mana hujah yang dangkal dan mana hujah yang bernas dapat di buat penilaian.

Hujah lawan hujah. Hujah bukan lawan tonjeng punggung tunjuk teloq. Berhujah secara matang dan professional adalah terbaik.

Mencabar orang dan kemudian lari bersembunyi dalam spenda adalah perbuatan terencat akal. Perbuatan sebegitu macam hanya berani berkokok di belakang, apabila bersua muka teloq sudah hilang.

Sebagai manusia bermaruah dan ada pendidikan saya fikir KP umno larut tidak harus memalukan UMNO di seluruh larut. Seluruh warga pemuda umno kawasan larut akan malu tujuh keturunan. Malah KP umno Larut juga akan malu sehingga bercucu cicit piut.

Nasi sudah menjadi bubur, maka untuk mengembalikan maruah Pemuda larut yang teruk tercemar dan busuk seperti bangkai ini maka saya menyeru kepada KP umno Larut supaya meletak jawatan. Ini bertujuan untuk mengembalikan maruah pemuda. Selain itu untuk menunjukan bahawa pemuda UMNO larut bukan keturunan bacul.

Saya harap KP umno Larut dapat fikir secara mendalam permintaan saya ini. Pergi lah buat kerja lain, nak makan persen cari tender kantin pon tak mengapa, janji maruah pemuda kawasan larut dapat di kembalikan..........